ΝΕΟ! Pro Power Peel

Το πιο υγιές δέρμα ξεκινάει εδώ

ΝΕΟ!Pro power peel

Ο κύκλος ζωής  των  κυττάρων επιβραδύνεται  δραματικά με την πάροδο  της ηλικίας, Η επιβράδυνση αυτή,  επηρεάζει την εμφάνιση και την υφή του δέρματος με διάφορους τρόπους.  Από τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες μέχρι την ακμή και την υπερμελάχρωση. Δεδομένου ότι το δέρμα κάθε ενός από εμας είναι διαφορετικό, δημιουργήθηκε η σειρά επαγγελματικών  προϊόντων Pro Power Peel. Το ισχυρότερο και ταχύτερο απολεπιστικό  σύστημα οξέων, με προϊόντα και ενεργά συστατικά, που δεν μπορούν να προκαλέσουν στο δέρμα σοβαρή φλεγμονή και πιθανώς ουλές.

Γνωρίστε το Pro Power Peel

Σύμφωνα με τα παραπάνω, οι ειδικοί φροντίδας δέρματος του International Dermal Institute  της dermalogica® και το ινστιτούτο  Medussa Beauty,  σας παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο και πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα επαγγελματικής απολέπισης Pro Power Peel. Πέρα από το ότι αποτελεί την ταχύτερη και ισχυρότερη επιλογή απολέπισης, το Pro Power Peel σας προσφέρει ευελιξία αφού με την πλήρη σειρά προϊόντων, μπορούμε να έχουμε εξατομικευμένα απολεπιστικά που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας και του επαναπροσδιορισμού της εμπειρίας της απολέπισης! Ενω ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα να προσαρμοστεί κάθε θεραπεία σύμφωνα με τις ανησυχίες του δέρματός μας, με εξατομικευμένες θεραπείες, για όλες τις καταστάσεις δέρματος, όπως :

  • Γήρανση
  • Υπερμελάχρωση
  • Ακνεϊκές βλάβες
  • Ευαίσθητο Δέρμα

Ενεργα συστατικά

Λακτικό οξύ, που διεγείρει την απολέπιση ενωπαράλληλα επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση στην επιδερμίδα.

Γλυκολικό οξύ, το οποίο αποδυναμώνει τους δεσμούς μεταξύ των κερατινοκυττάρων και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση. επιταχύνοντας τον κυτταρικό κύκλο

Σαλικυλικό Οξύ, το οποίο διεισδύει στους πόρους και βοηθά στην αποσυμφόρησή τους.

Μανδελικό οξύ &  Μαλικό οξύ που, επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και ομαλοποιει το χρωματικό τόνο του δέρματος.

Φυτικό οξύ, που ενισχύει  την κυτταρική ανανέωση, φωτίζει το δέρμα και του παρέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Μύκητα Μούκορ, με δραση   διατήρησης ενός φυσιολογικού προστατευτικού μανδύα του δέρματος, αυξάνει το ρυθμό του κυτταρικού κύκλου.

Μίγμα από AHA’s, που διεγείρουν την απολέπιση και την κυτταρική ανανέωση.

Εκχύλισμα από Φλούδα Μανταρινιού,  που βελτιώνει τη φωτεινότητα του δέρματος.

Εκχύλισμα Φραγκοσυκιάς (Opuntia FicusIndica), το οποίο διεγείρει τη φυσική ενζυμική απολέπιση του δέρματος και βελτιώνει τη φωτεινότητά του.

Σύμπλεγμα Τερπινεόλης-Θυμόλης, το οποίο βοηθά στη μείωση της παραγωγής σμήγματος και χρησιμοποιεί τη μικροχλωρίδα του δέρματος για να εξουδετερώσει τα μικρόβια που προκαλούν ακμή.

STAY TUNED FOR UPDATES