Το ινστιτουτο

Το MEDUSSA  Beauty, σας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο της αισθητικής καλύπτοντας όλους τους τομείς περιποίησης, προστασίας και θεραπείας που αφορούν τόσο τη γυναίκα, όσο και τον άντρα.

Στον τομέα της αισθητικής προσώπου στο  MEDUSSA  Beauty,  χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας μέθοδοι, μηχανήματα δοκιμασμένα και καλλυντικά υψηλής ποιότητας, μεγάλων εταιριών  ώστε τα αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα όπως ακμή, ρυτίδες, ενυδάτωση, χαλάρωση  δυσχρωμίες και τριχοφυΐα  να είναι θεαματικά.

Εξίσου θεαματικά αποτελέσματα έχουμε και στον τομέα της περιποίησης και αποτρίχωσης σώματος. Δείτε το σώμα σας  να αλλάζει, να είναι  στην καλύτερή του κατάσταση, γεμίστε με υγεία και ευεξία.

Στο  MEDUSSA  Beauty, εκτός από όλες τις υπηρεσίες που αφορούν το πρόσωπο και το σώμα μπορούμε και σας  παρέχουμε όλα  τα καινούρια TREND της αισθητικής.
Επισκεφθείτε το MEDUSSA  Beauty , συζητήστε μαζί με την αισθητικό  τις δικές σας ανάγκες και συνδυάστε την άριστη ποιότητα  στο minimum του χρόνου και με το καλύτερο δυνατό κόστος για ένα πρόγραμμα  φτιαγμένο μόνο για εσάς!

Η Μαριάννα Μπιλίρη διπλωματούχος αισθητικός ΤΕΙ Αθηνών και  ιδιοκτήτριά με τη  πολυέτη εμπειρία στο χώρο  της αισθητικής και του επαγγελματικού μακιγιάζ μπορεί να σας προσφέρει ότι έχετε ονειρευτεί για το πρόσωπο και το σώμα σας ή την μοναδική ημέρα του γάμου σας.

Δοκιμάστε τις υπηρεσίες Θεραπειών Προσώπου και Σώματος,  Laser, Αποτρίχωσης, Μόνιμου Μακιγιάζ και πολλών Extras. Χαλαρώστε και περάστε ευχάριστα σ’ένα φιλικό, καθαρό, με υψηλά στάνταρ ασφάλειας κι υγεινής χώρο και πάνω από όλα σε προσωπικά ραντεβού για το κάθε άτομο ξεχωριστά.

Στο MEDUSSA  Beauty, αγαπάμε την δουλειά μας και αυτό φαίνεται από την πρώτη γνωριμία!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Εθνικής Αντιστάσεως 76, Ν. Χαλκηδόνα
Τηλ: 210 25 89 941
Email: info@medussabeauty.gr

STAY TUNED FOR UPDATES