Βιογραφικο

Γεννήθηκα το 1980 στην Αθήνα. Είμαι πτυχιούχος αισθητικός και Κοσμητολόγος των ΤΕΙ Αθηνών, πτυχιούχος αισθητικής άκρων, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενήλικων Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Επιστημών της αγωγής «Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας».

Ξεκίνησα την καριέρα μου στον τομέα της αισθητικής και Κοσμητολογίας ως αντιπρόσωπος επαγγελματικών καλλυντικών και ειδικός εφαρμογών άκρων το 2002. Στην συνέχεια εργάστηκα σε χώρους ομορφιάς ως αισθητικός,  Make up artist, Permanent Make up artist. Το 2015 ξεκίνησα να μεταδίδω τις γνώσεις μου, διδάσκοντας το αντικείμενο μου στην Μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Συμμετέχω ανελλιπώς σε σεμινάρια, μετεκπαιδεύσεις και συνέδρια κάθε χρόνο και ενημερώνομαι για οτιδήποτε καινούριο υπάρχει στο τομέα της κλασικής αισθητικής, της αισθητικής δερματολογίας  του επαγγελματικού μακιγιάζ και του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Η επαγγελματική μου εμπειρία μετράει 19 χρόνια εκ των οποίων τα τελευταία 14 χρόνια έχω δημιουργήσει τον δικό μου χώρο ομορφιάς. Ένα χώρο όπου μπορώ καθημερινά και προσφέρω τις γνώσεις μου και εξυπηρετώ τον κόσμο με μεγάλη χαρά και κυρίως μεγάλη ευθύνη.

Είμαι η Μαριάννα. Γεννήθηκα και ζω στην Νέα Φιλαδέλφεια. Εδώ επέλεξα να έχω και το αγαπημένο μου εργαστήριο ομορφιάς. Ευχαριστώ όλες και όλους που με εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια και θα χαρώ πολύ να γνωρίσω και εσάς από κοντά!

“Tην επόμενη φορά που θα σκεφτείτε κάτι όμορφο μην ξεχάσετε τον εαυτό σας!”

Μπιλίρη Μαριάννα

Αισθητικός & Κοσμητολόγος Τ.Ε.Ι Αθήνας
Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π
MA in Learning and Communication Technologies

Marianna Billiri

STAY TUNED FOR UPDATES