MeLine – Θεραπείες Υπερμελάγχρωσης

 Η MELINE είναι η μοναδική εταιρεία που εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση όλων των τύπων Υπερμελάγχρωσης

Δυο ξεχωριστές σειρές, μια σειρά επαγγελματικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται ως θεραπεία στο εργαστήριο και μια σειρά συντήρησης για χρήση στο σπίτι. Στις συνθέσεις των δύο σειρών, τα ενεργά συστατικά έχουν συνεργική δράση, παράγοντας μακροχρόνια αποτελέσματα, ενσωματώνοντας στις συνθέσεις της, Άλφα-Βήτα-Κέτο υδροξύ οξέα,  Ρετιναλδεΰδη και πεπτίδια. Ο συνδυασμός θεραπειών και χρήσης προϊόντων στο σπίτι βελτιστοποιεί το τελικό αποτέλεσμα. Με τη θεραπεία με MeLine είναι δυνατόν να μειωθούν τα σημεία χρώσης ή ακόμα και να αφαιρεθούν τελείως. Αρκεί να δημιουργήσουμε μαζί σας, ένα προσωπικό θεραπευτικό πρόγραμμα στο οποίο θα επιλεγούν οι κατάλληλες θεραπείες σε συνδυασμό με τα προϊόντα αγωγής στο σπίτι. Η MeLine είναι η πρώτη και μόνη σειρά θεραπειών – προϊόντων που ειδικεύεται για όλα τα είδη μελαγχρωματικών βλαβών.

CAUCASIAN SKIN

Αντιμετωπίζει το μέλασμα στους φωτότυπους I – IV . Η συνέργεια των ενεργών συστατικών του επιτρέπει την αναστολή της ορμονικής δραστηριότητας στα μελανοκύτταρα, τον έλεγχο της δραστηριότητας των ελεύθερων ριζών, τη χηλίωση των μετάλλων που ενεργοποιούν την ενζυματική δραστηριότητα, την αναστολή της δραστηριότητας της τυροσινάσης και την αύξηση του κυτταρικού πολλαπλασιασμού για την απομάκρυνση της χρωστικής. Πολλοί παράγοντες εμπλέκονται στην εμφάνιση του μελάσματος,(πχ ορμονες, εγκυμοσυνη, χρήση αντισυλληπτικών χαπιών,αλλοιώσεις στη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, χρήση ορισμένων φαρμάκων), με την έκθεση στον ήλιο, να είναι ο πιο σημαντικός από αυτούς.Η θεραπεία MeLine Caucasian Skin απευθύνονται ουσιαστικά στη θεραπεία υπερμελάγχρωσης. Το πρωτόκολλο θεραπείας εκτός από την θεραπεία στο εργαστήριο, χρειάζεται να περιλαμβάνει δύο προϊόντα οικιακής φροντίδας, που συνεργάζονται και συμπληρώνουν την επαγγελματική θεραπεία που θα εφαρμοστεί.

Ενδείξεις. Θεραπεία μέλασμα/χλόασμα για ασθενείς με φωτότυπο Ι – IV.

Ενεργά συστατικά. Αζελαϊκό οξύ · Τρανεξαμικό οξύ · Αρμπουτίνη · Κοζικό οξύ · Λακτοβιονικό οξύ · Υαλουρονικό νάτριο · Αμφιβληστροειδές · Φαινυλαιθυλική Ρεσορκινόλη

Τρόπος δράσης. Τα ενεργά συστατικά παρέχουν ισχυρή δράση ελέγχου και αναστολής της σύνθεσης μελανίνης, παρεμβαίνοντας στις διαδικασίες προ-σύνθεσης, αναστέλλοντας άμεσα το ένζυμο τυροσινάση, αποκοκκιώνοντας τη χρωστική των ενδοκερατινοκυττάρων και ευνοώντας την επιδερμική ανανέωση και την απομάκρυνση των μελαγχρωματικών κυττάρων.

Πρωτόκολλο θεραπείας. 1 έως 3 θεραπείες

ETHNIC SKIN

 Η MeLine σχεδίασε την θεραπεία Ethnic Skin, η οποια, αντιμετωπίζει το μέλασμα στους φωτότυπους απο IV μεχρι VI. Τα ενεργά συστατικά της σύνθεσης δρουν σε πολλαπλά στάδια στη διαδικασίας παραγωγής και αποικοδόμησης μελανίνης, μεταξύ των οποίων η μεταγραφή τυροσινάσης,  η ενεργοποίηση των TRP-1, TRP-2, ο περιορισμός και η κατανομή των μελανοσωμάτων στα κερατινοκύτταρα.

Ενδείξεις. Θεραπεία μέλασμα/χλόασμα για ασθενείς με φωτότυπο IV – VI.

Ενεργά συστατικά. Μανδελικό Οξύ · Ασκορβικό Οξύ · Τρανεξαμικό Οξύ · Φυτικό Οξύ · Πυρουβικό Οξύ · Σαλικυλικό Οξύ · Αμφιβληστροειδές · Υαλουρονικό νάτριο

Τρόπος δράσης. Συνδυασμος στοιχειων για πλήρη έλεγχο του ερεθισμού και της φλεγμονώδους δραστηριότητας.Σχηματίσζμος προϊόντος με εξαιρετικα ανασταλτική δράση σύνθεσης μελανίνης, χωρίς κίνδυνο ανάκαμψης μελάγχρωσης.

Πρωτόκολλο θεραπείας. 1 έως 3 θεραπείες

 MELINE Spot

Για  μελαγχρωματικές αλλαγές, πχ ηλιακές & γεροντικές κηλίδες (ομοιογενή ή ετερογενή χρώση). Η MeLine είναι μια αποτελεσματική θεραπεία που συνδυάζει ένα αποχρωματιστικό αποτέλεσμα με μια επιδερμολυτική δράση που ευνοεί τη βελτίωση της βλάβης χωρίς κίνδυνο να αφήσει σημάδια. Το πρωτόκολλο θεραπείας περιλαμβάνει  και ένα προϊόν οικιακής φροντίδας που συνεργάζεται και βελτιστοποιεί τις αποχρωματιστικές επιδράσεις του .

Ενδείξεις. Θεραπεία κηλίδων και υπερκεράτωσης.

Ενεργά συστατικά. Βήμα 1: Αζελαϊκό οξύ · Τρανεξαμικό οξύ · Φαινυλαιθυλική Ρεσορκινόλη · Υαλουρονικό νάτριο. Βήμα 2: Πυρουβικό Οξύ · Σαλικυλικό Οξύ · Υαλουρονικό νάτριο

Τρόπος δράσης. Εξάλειψη  δερματικων βλάβων.

Πρωτόκολλο θεραπείας. 1 με 2 φορές για  επιθυμητά αποτελέσματα.

MELINE INTIMATE

Είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τη βελτίωση της ομοιομορφίας του χρωματικού τόνου και της συνολικής εμφάνισης του δέρματος στην ευαίσθητη περιοχή.  Σύνθεση που περιλαμβάνει τα πλέον κατάλληλα συστατικά σε ιδανικές συγκεντρώσεις και να διασφαλίζει την μέγιστη αποτελεσματικότητα. Το πρωτόκολλο θεραπείας  της ευαίσθητης περιοχής, περιλαμβάνει δύο προϊόντα οικιακής φροντίδας, που συνεργάζονται και συμπληρώνουν την επαγγελματική θεραπεία που θα εφαρμοστεί.

Ενδείξεις. Βελτιώνει την υπερμελάγχρωση στην περιοχή γεννητικής περιοχής.

Ενεργά συστατικά. Μανδελικό Οξύ · Τρανεξαμικό Οξύ · Λακτοβιονικό Οξύ · Σαλικυλικό Οξύ · και · Υαλουρονικό νάτριο

Τρόπος δράσης. Ο συνδυασμός του συστατικού του παρέχει ισχυρή αποχρωματιστική και αντιοξειδωτική δράση, μειώνοντας αποτελεσματικά την υπερμελάγχρωση στην περιοχή της  γεννητικής περιοχής.

Πρωτόκολλο θεραπείας.  3 έως 5 συνεδρίες θεραπείας σε μεσοδιαστήματα 21 ημερών.

Επικοινωνια μαζι μας, για το σχεδιάσμο του θεραπευτικόυ πρόγραμματος που  σας ταιριάζει.

STAY TUNED FOR UPDATES