MeLine – Θεραπείες Υπερμελάγχρωσης

Η MELINE είναι η μοναδική εταιρεία που εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση όλων των τύπων Υπερμελάγχρωσης

Η MELINE είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την υπερμελάγχρωση, λαμβάνοντας υπόψη τον φωτότυπο του δέρματος, τον τύπο υπερμελάγχρωσης και την περιοχή του σώματος που εμφανίζεται, ενώ περιλαμβάνει δυο ξεχωριστές σειρές, μια σειρά επαγγελματικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται ως θεραπεία στο εργαστήριο και μια σειρά συντήρησης για χρήση στο σπίτι. Στις συνθέσεις των δύο σειρών, τα ενεργά συστατικά έχουν συνεργική δράση, παράγοντας μακροχρόνια αποτελέσματα, ενσωματώνοντας στις συνθέσεις της, Άλφα-Βήτα-Κέτο υδροξύ οξέα,  Ρετιναλδεΰδη και πεπτίδια. Ο συνδυασμός θεραπειών και χρήσης προϊόντων στο σπίτι βελτιστοποιεί το τελικό αποτέλεσμα. Με τη θεραπεία με MeLine είναι δυνατόν να μειωθούν τα σημεία χρώσης ή ακόμα και να αφαιρεθούν τελείως. Αρκεί να δημιουργήσουμε μαζί σας, ένα προσωπικό θεραπευτικό πρόγραμμα στο οποίο θα επιλεγούν οι κατάλληλες θεραπείες σε συνδυασμό με τα προϊόντα αγωγής στο σπίτι. Η MeLine είναι η πρώτη και μόνη σειρά θεραπειών – προϊόντων που ειδικεύεται για όλα τα είδη μελαγχρωματικών βλαβών.

CAUCASIAN SKIN

Αντιμετωπίζει το μέλασμα στους φωτότυπους I – IV . Η συνέργεια των ενεργών συστατικών του επιτρέπει την αναστολή της ορμονικής δραστηριότητας στα μελανοκύτταρα, τον έλεγχο της δραστηριότητας των ελεύθερων ριζών, τη χηλίωση των μετάλλων που ενεργοποιούν την ενζυματική δραστηριότητα, την αναστολή της δραστηριότητας της τυροσινάσης και την αύξηση του κυτταρικού πολλαπλασιασμού για την απομάκρυνση της χρωστικής. Πολλοί παράγοντες εμπλέκονται στην εμφάνιση του μελάσματος, με την έκθεση στον ήλιο, να είναι ο πιο σημαντικός από αυτούς. Επιπλέον όμως να εμπλέκονται και ορμονικές αλλαγές, όπως από εγκυμοσύνη, από χρήση αντισυλληπτικών χαπιών, από αλλοιώσεις στη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα ,όπως και από  χρήση ορισμένων φαρμάκων. Η θεραπεία MeLine Caucasian Skin απευθύνονται ουσιαστικά στη θεραπεία υπερμελάγχρωσης. Το πρωτόκολλο θεραπείας εκτός από την θεραπεία στο εργαστήριο, χρειάζεται να περιλαμβάνει δύο προϊόντα οικιακής φροντίδας, που συνεργάζονται και συμπληρώνουν την επαγγελματική θεραπεία που θα εφαρμοστεί. Είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της θεραπείας καθώς ενισχύουν την αποτελεσματικότητά της και παρατείνουν τα αποτελεσματα της.

Ενδείξεις. Θεραπεία μέλασμα/χλόασμα για ασθενείς με φωτότυπο Ι – IV.

Ενεργά συστατικά. Αζελαϊκό οξύ · Τρανεξαμικό οξύ · Αρμπουτίνη · Κοζικό οξύ · Λακτοβιονικό οξύ · Υαλουρονικό νάτριο · Αμφιβληστροειδές · Φαινυλαιθυλική Ρεσορκινόλη

Τρόπος δράσης. Τα ενεργά συστατικά του συνδυάζονται για να παρέχουν ισχυρή δράση ελέγχου και αναστολής κατά της σύνθεσης μελανίνης, παρεμβαίνοντας στις διαδικασίες προ-σύνθεσης, αναστέλλοντας άμεσα το ένζυμο τυροσινάση, αποκοκκιώνοντας τη χρωστική των ενδοκερατινοκυττάρων και ευνοώντας την επιδερμική ανανέωση και την απομάκρυνση των μελαγχρωματικών κυττάρων.

Πρωτόκολλο θεραπείας. 1 έως 3 θεραπείες

ETHNIC SKIN

Επειδή όμως η υπερμελάγχρωση εμφανίζεται και σε ανθρώπους με σκούρο δέρμα, είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους ανθρώπους εκείνους να χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους για τον έλεγχο και τη μείωση της χρωματισμού.  Για αυτά τα δέρματα επιπλέον, η MeLine σχεδίασε την θεραπεία Ethnic Skin, η οποια, αντιμετωπίζει το μέλασμα στους φωτότυπους IV – VI. Τα ενεργά συστατικά της σύνθεσης δρουν σε πολλαπλά στάδια στη διαδικασίας παραγωγής και αποικοδόμησης μελανίνης, μεταξύ των οποίων η μεταγραφή τυροσινάσης,  η ενεργοποίηση των TRP-1, TRP-2, ο περιορισμός και η κατανομή των μελανοσωμάτων στα κερατινοκύτταρα.

Ενδείξεις. Θεραπεία μέλασμα/χλόασμα για ασθενείς με φωτότυπο IV – VI.

Ενεργά συστατικά. Μανδελικό Οξύ · Ασκορβικό Οξύ · Τρανεξαμικό Οξύ · Φυτικό Οξύ · Πυρουβικό Οξύ · Σαλικυλικό Οξύ · Αμφιβληστροειδές · Υαλουρονικό νάτριο

Τρόπος δράσης. Τα στοιχεία του συνδυάζονται για να παρέχουν πλήρη έλεγχο του ερεθισμού και της φλεγμονώδους δραστηριότητας, σχηματίζοντας ένα προϊόν με εξαιρετική ανασταλτική δράση σύνθεσης μελανίνης με επιθηλιακή ανανέωση, αλλά χωρίς τον κίνδυνο ανάκαμψης μελάγχρωσης, μια σημαντική πτυχή κατά τη θεραπεία των σκούρων δερμάτων.

Πρωτόκολλο θεραπείας. 1 έως 3 θεραπείες

 MELINE Spot

Αντιμετωπίζει τις μελαγχρωματικές αλλαγές, όπως ηλιακές και γεροντικές κηλίδες με ομοιογενή ή ετερογενή χρώση. Αυτοί οι τύποι βλαβών προκαλούνται από φυσική ή τεχνητή υπεριώδη ακτινοβολία και εμφανίζονται στους φωτότυπους I-III, συνήθως στο πρόσωπο, το αντιβράχιο, το πίσω μέρος των χεριών και τον άνω κορμό. Η MeLine είναι μια αποτελεσματική θεραπεία που συνδυάζει ένα αποχρωματιστικό αποτέλεσμα με μια επιδερμολυτική δράση που ευνοεί τη βελτίωση της βλάβης χωρίς κίνδυνο να αφήσει σημάδια. Το πρωτόκολλο θεραπείας περιλαμβάνει  και ένα προϊόν οικιακής φροντίδας που συνεργάζεται και βελτιστοποιεί τις αποχρωματιστικές επιδράσεις του .

Ενδείξεις. Θεραπεία κηλίδων και υπερκεράτωσης.

Ενεργά συστατικά. Βήμα 1: Αζελαϊκό οξύ · Τρανεξαμικό οξύ · Φαινυλαιθυλική Ρεσορκινόλη · Υαλουρονικό νάτριο. Βήμα 2: Πυρουβικό Οξύ · Σαλικυλικό Οξύ · Υαλουρονικό νάτριο

Τρόπος δράσης. Οι συνεργικές δράσεις των ενεργών συστατικών του, διεισδύουν κατάλληλα στο δέρμα για την εξάλειψη συγκεκριμένων δερματικών βλαβών, όπως φακίδες και υπερκεράτωση.

Πρωτόκολλο θεραπείας. 1 φορά και στην συνέχεια  αν χρειαστεί μια  δεύτερη φορά μετά από 45 ημέρες για  επιθυμητά αποτελέσματα.

MELINE INTIMATE

Είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τη βελτίωση της ομοιομορφίας του χρωματικού τόνου και της συνολικής εμφάνισης του δέρματος στην ευαίσθητη περιοχή. Η ιδιαίτερη ανατομική δομή της ευαίσθητης περιοχής έχει μελετηθεί διεξοδικά, έτσι ώστε η σύνθεση να περιλαμβάνει τα πλέον κατάλληλα συστατικά σε ιδανικές συγκεντρώσεις και να διασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα. Το πρωτόκολλο θεραπείας  της ευαίσθητης περιοχής, περιλαμβάνει δύο προϊόντα οικιακής φροντίδας, που συνεργάζονται και συμπληρώνουν την επαγγελματική θεραπεία που θα εφαρμοστεί. Είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της θεραπείας καθώς ενισχύουν την αποτελεσματικότητά της και παρατείνουν τα αποτελεσματα της.

Ενδείξεις. Βελτιώνει την υπερμελάγχρωση στην περιοχή γεννητικής περιοχής.

Ενεργά συστατικά. Μανδελικό Οξύ · Τρανεξαμικό Οξύ · Λακτοβιονικό Οξύ · Σαλικυλικό Οξύ · Αμφιβληστροειδές · Υαλουρονικό νάτριο

Τρόπος δράσης. Ο συνδυασμός του συστατικού του παρέχει ισχυρή αποχρωματιστική και αντιοξειδωτική δράση, μειώνοντας αποτελεσματικά την υπερμελάγχρωση στην περιοχή της  γεννητικής περιοχής.

Πρωτόκολλο θεραπείας. Εκτελέστε 3 έως 5 συνεδρίες θεραπείας σε μεσοδιαστήματα 21 ημερών.

Επικοινωνήστε μαζι μας, για να σχεδιάσουμε μαζί το θεραπευτικό πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σας!

STAY TUNED FOR UPDATES